Jimat Lebih RM2000 Kos Bisnes Anda Dengan
Bina Website Dan Web E-Commerce Pro
Menggunakan Platform
WordpressDan Woo Commerce

Yuskhalilie yunus www.jeneralinsta.com

Mudahnya buat ecommerce seperti Lazada, Alibaba dengan tutorial video langkah demi langkah bina ecommerce ini.. Panduan video yang jelas dan padat amat sesuai untuk orang baru dalam Wordpress seperti saya.

Ramai designer website di luar sana mungkin tak puas hatisebab kami telah membuka rahsia betapa mudahnya untuk bina Website Pro untuk bisnes anda

Apa Kata Pakar IM ???

Panduan yang saya sendiri Highly Recommended!Untuk pengetahuan Tuan Nazrin, saya ambik masa hampir 1 tahun untuk belajar asas wordpress tanpa beli atau ikut apa-apa panduan & seminar membina website wordpress.

Bayangkan Tuan Puan, setahun main langgar je. Tanpa ada mentor. Tu pun basic je.Tapi dengan panduan seDETAIL Wordpress Mastery ni Insyaallah anda akan mampu hasilkan website lengkap dalam tempoh yang lebih singkat berbanding duk follow Youtube.

So Tuan Puan boleh pilih nak belajar sendiri yang ambik masa bertahun atau just follow step A-Z Tuan Nazrin sediakan.Penerangan Tuan Nazrin dalam Wordpress Mastery ni TERANG & JELAS. Semua step by step dihurai dengan baik sekali.

Bab harga? Rasanya Panduan Wordpress Mastery Tuan Nazrin lebih mampu milik berbanding beberapa panduan yang pernah beli.Paling penting Tuan Nazrin ada menyediakan group support selepas belian.

p/s: Ni bukan panduan asas bina landing page ya Tuan Puan. Tapi complete modul daripada perkara asas wordpress sehinggalah membina ecommerce lengkap.

Redhuan Hezany Che Ramli http://websitekerjaya.com/
http://onlinereview.biz/
Cikgu Iffat Salleh www.cikgupemasaran.com

Modul woo tu sgt best, jarang boleh jumpa panduan woocommerve yang lengkap macam tu Selalunya kalau ada panduan pun, hanya ajar cara setup biasa-biasa je, tetapi yang ni boleh setup sampai jadi PERFECT!

untuk harga, ianya pelaburan ilmu yang berbaloi. Jika dibandingan dengan kelas yang kena bayar RM500-1000 untuk kelas basic, lebih bagus belajar melalui modul ni.

Terbaik! ni kalau ada markah, saya bagi full mark. Memang superb.

Untuk Modul yang pertama, WordPress Mastery, Tuan Nazrin Amin terangkan asas WordPress bermula dari basic sampai advance. Yang sebenarnya, sebelum ni saya dah banyak tonton video berkenaan WordPress.

Tapi bila saya tengok video tuan Nazrin Amin ni, masih banyak yang saya belum explore sebenarnya.Untuk Modul WooCommerce Mastery, sejujurnya sebelum ni saya belum pernah guna.

Bila saya tengok video panduan ni, rupanya tak sesusah yang dibayangkan buat e-commerce ni. Mungkin lepas ni saya boleh buat website e-commerce sendiri atau start bisnes service buat e-commerce.

Syahmi Aminudinwww.syahmiamin.com
Sensei Yusof www.yusofkhushairi.com
www.sistembisnesonline.com

Pakej Video Panduan Bina Website Wordpress & WooCommerce oleh Tuan Nazrin Amin ini adalah antara yg paling lengkap pernah saya jumpa.

Superb! Dengan jumlah 32 video semuanya, memang antara panduan bina website terbaik. Sangat sesuai utk semua samada newbies atau yang dah lama.

Saya sendiri pun belajar banyak benda dari video-video tersebut terutamanya tentang WooCommerce. Tak banyak panduan tentang WooCommerce utk bina e-commerce website di luar sana. Kepada usahawan2 online (especially yg belum ada website), pastikan anda Grab Pakej Video ini sekarang.

Penerangan langkah demi langkah yg sangat detail utk anda bina website sendiri dgn pantas. Bagi saya anda Wajib dapatkannya, belajar dan Take Action terus. Highly Recommended dari saya!

Untuk anda - sama ada anda adalah seorang blogger, product owner, atau affiliate marketer saya "rekemen" anda dapatkan modul Wordpress Mastery sebab kesemua 16 video dalam modul ini boleh guide anda dengan details bagaimana nak bina blog atau website jualan dengan mudah.

Tak perlu susah-susah nak google atau search kat youtube lagi, panduan dalam bahasa Melayu ini dah cukup lengkap untuk anda set-up website wordpress anda.Modul WooCommerce Mastery adalah modul yang SUPERB!

Tak ramai yang explore cara setting dan intergration pluginecommerce ini dengan platform wordpress secara perfect. Tapi modul ini dah dedahkan semua sekali, anda cuma follow setiap video dan saya "gerenti" anda mampu membina sebuah laman ecommerce yang sangat sempurna selepas ini!

Md Asri Abd Manafwww.affiliatemuda.com
Akmal Fitri www.gegeyacademy.my

Dah banyak saya beli video panduan & kelas2 bangunkan website, bukan senang sekarang ni nak dapat panduan video Wordpress & WooCommerce dalam Bahasa melayu pada satu harga yang sangat berpatutan..Panduan sangat lengkap & Cara penyampaian yang senang faham, kalau xder basic website pon sekejap jer boleh pro.

Yang paling saya suka adalah Tuan Nazri sentiasa update video2 terbaru tanpa caj & support dari team beliau sangat ohsem!tahniah diatas usaha tuan, semoga terus berusaha berkongsi dengan lebih baik

Panduan Video Lengkap A~Z Yang Akan Bantu Anda Dan Perniagaan Anda Membina Website / Web E-Commerce Pro Dan Mula Tingkatkan Keuntungan Perniagaan Anda Melalui Platform Online.

Dapatkan Pakej Video Lengkap
Wordpress Mastery + WooCommerce Mastery

02
Hari
07
Jam
07
Minit
07
Saat

Kenapa Perlu Bina Sendiri Tanpa Upah Designer Luar ?

JIMAT

Caj membina laman web ‘designer’ luar antara RM2000 ke RM3000. Ini caj ‘designer’ freelance kalau ‘designer’ korporat cajnya lebih tak munasabah.

RISIKO RENDAH

Ramai yang selalu terkena dengan ‘designer’ yang tak pasti hasil kerjanya. Ada yang lambat siap, ada yang siapkan tak ikut apa yang kita hendak malah ada juga yang senyap dan songlap duit deposit.

DALAM KAWALAN

Dalam kawalan bermaksud kita dapat mengawal sendiri bagaimana web kita itu harus disiapkan, bila nak siap berapa kos untuk siapkan. Jika staff yang kita yang lakukan maka kita boleh kawal hasil kerja mereka mengikut kehendak kita.

DALAM KAWALAN

Dalam kawalan bermaksud kita dapat mengawal sendiri bagaimana web kita itu harus disiapkan, bila nak siap berapa kos untuk siapkan. Jika staff yang kita yang lakukan maka kita boleh kawal hasil kerja mereka mengikut kehendak kita.

Ya betul ianya bakal memudahkan kita jika kita serahkan kerja membina website atau web e-commerce dengan megupah ‘Designer’ Web luar akan tetapi 60% dari usahawan atau pemilik perniagaan yang pernah mengupah ‘designer’ luar tidak puas hati dengan hasil-hasil kerja mereka malah ada juga yang mengenakan caj yang terlalu tinggi.

Jadi atas dasar itu kita perlu samada melakukannya sendiri atau menggunakan 
khidmat staff atau 'designer' dalaman.