Category Archives for ECommerce

Dropship Company Terbaik

Shares
Dropship Company terbaik Untuk Anda Memulakan Perniagaan dari rumah

Senarai Dropship Company dan list Direktori Dropship Malaysia Yang Boleh Anda Sertai

Famous trending 2017 dan 2018 dalam Niche Buat Duit Online di kalangan rakyat Malaysia adalah menjalankan bisnes secara dropship.
Kebanyakan dropship di Malaysia ramai menggunakan FB Group,Fan Page beralih kepada Whatsapp untuk closing dan pembelian.

Dropship di kembangkan dengan menggunakan Platform Ecommerce untuk lebih mudah dan sistematik dan untuk pengetahuan rakan-rakan ianya lebih kearah Mobile Commerce
tidak kira samada proses order atau pengesahan pembelian. Boleh dikatakan dropship boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja yang serius menjana pendapatan tambahan melalui smartphone

Disini saya kongsikan Dropship Company yang anda boleh cuba survey untuk dapatkan produk dan contact direct supplier yang offer sebagai dropship.

Antara Dropship Company yang anda boleh request dan dapatkan produk dropship yang trending dan terbaru adalah seperti berikut :

# 1 –

AliExpress.com – Salah satu daripada LUBUK DROPSHIP yang terbaik di luar sana. Kelemahan, kadangkala penghantaran mengambil masa yang lama.


Dropship_Company_AliExpress_Borong_China_Jack_Ma

# 2 – DX.com – juga dikenali sebagai Deal Extreme telah wujud selama bertahun-tahun dan mempunyai beberapa produk yang luar biasa yang anda boleh jual dengan margin yang besar.


Dropship_Company_Dx_Deal_Suppliers_Dropship

# 3 – WholesaleCentral.com – Salah satu senarai yang paling komprehensi dan juga percuma🙂


Dropship_Company_Wholesalecentral_Dropship_Malaysia_Terbaik

# 4 – FragranceNet – Ini adalah sumber yang besar jika anda sedang mencari untuk menjual minyak wangi dan wangian.


Dropship_Company_Fragrancenet_Servis_Dropship

# 5 – Vitabase – satu sumber yang besar untuk membekalkan vitamin untuk produk kulit, kesihatan dan kecantikan.


Dropship_Company_Vitabase_Program_Dropship_dan_Affiliate_Malaysia

# 6 – DressLink.com – satu sumber yang besar jika anda merancang untuk menjual pakaian dengan margin yang besar.


Dropship_Company_DressLink_Dropship_Pakaian

# 7 – Tiny Deal – sama seperti DX tetapi anda boleh mencari produk-produk unik juga.


Dropship_Company_TinyDeal_Dropship_Terbest_Malaysia

# 8 – Milanoo – pembekal besar pakaian perkahwinan, pakaian prom dan juga cosplay.


Dropship_Company_Milanoo_Dropship_Fashion_Pakaian_Apparel

# 9 – Dino Direct – Satu lagi sumber hebat bagi produk elektronik.


Dropship_Company_Dino_Direct_Dropship_Best_Seller_Item_2018

# 10 – DHgate – Sama dengan banyak pembekal Cina yang lain juga menawarkan tawaran yang menarik.


Dropship_Company_DHGates_Buy_Sell_Dropship_Malaysia

# 11 – Tmart – Satu lagi sumber yang besar untuk gadget dan hadiah.


Dropship_Company_TMart_Dropship_Program_Affiliate_Program_Malaysia

# 12 – Geek Buying – Satu sumber yang besar bagi gadget dan teknologi.


Dropship_Company_GeekBuying_Gadgetand_tech_Addict_Dropship_Company_Malaysia

# 13 – Lovely Wholesale – Satu sumber hebat untuk mencari pakaian yang unik dan reka bentuk fesyen.


Dropship_Company_LovelyWholesales_Dropship_Program
China Vision – Satu sumber bagus untuk elektronik murah dan gadget


Dropship_Company_ChinaVision_Dropship_Program_Malaysia

# 15 – Hinky Import – barang kemas Tibet dan produk Buddha.


Dropship_Company_BuyFengshui_Dropship_Malaysia_Program

# 16 – Focal Price – Laman web ini telah wujud untuk masa yang lama dan bagus untuk gadget dan hadiah.


Dropship_Company_FocalPoint_Dropship_Program_Malaysia

# 17 – Sammy Dress – Salah satu pembekal dropship untuk pakaian unik dengan grafik HD.


Dropship_Company_SammyDress_Dropship_Malaysia_Program

# 18 – Rose Beading – Satu sumber yang besar untuk produk pembuatan barang kemas.

# 19 – Buy Fengshui – Pelbagai produk Fengshui disediakan untuk penghantaran dropship.

# 20 – Born Pretty – Satu sumber yang besar untuk menjual produk kecantikan dan kuku .

# 21 – Au Fragrance Of Paris – produk wangian

# 22 – Honest Green – pembekal produk tenaga hijau dan solar.

# 23 – Complete Medical – lebih 12,000 produk perubatan.

# 24 – Cutting Edge Products – Pelbagai jenis produk pertahanan keselamatan rumah dan diri sendiri.

# 25 – First Aid Product -pembekal alat survival, pertolongan cemas dan kit bantuan bencana.

# 26 – Majalah.com Lokal Dropship Pelbagai

# 27 – Kumoten – Kumoten adalah salah satu dropshipper yang pesat berkembang dan terkemuka di Malaysia dan Asia Tenggara.

# 28 – Yosh.my – Program Jana Wang Dengan Menjual Produk Secara Dropship

Anda mau mempelajari cara sebenar jana duit online melalui dropship? Direkemen oleh Company besar seperti Zawara Klik Sini Dropship Ecommerce

Idea Perniagaan Dari Rumah

Shares
Idea Perniagaan dari Rumah 2018

Jom saya kongsikan bagaimana mendapatkan idea perniagaan dari rumah.

Sebelum itu satu soalan yang saya nak tanya anda? Adakah mudah untuk memulakan perniagaan sambilan dari rumah?

Sudah tentunya bukan mudah untuk bermula sekiranya anda seorang newbie dalam arena bisnes dan cuba untuk membuka layar perniagaan anda. Part yang paling susah adalah mendapatkan idea perniagaan dari rumah ini sebenarnya bermula dengan kehendak sendiri yang mahu bermula berniaga secara kecil-kecilan.

Menjalankan perniagaan dari rumah bukan mudah seperti difikirkan oleh sesetengah orang
dan ia juga merupakan idaman semua orang. Mungkin anda terfikir bila menjalankan perniagaan dari rumah
anda boleh mempunyai masa untuk perniagaan lebih fleksibel dan banyak masa boleh bersama dengan keluarga tersayang.

Bagi saya ianya kurang tepat sekiranya anda tiada sistem n flow funnel perniagaan yang mampu menjadikan perniagaan
anda secara automatik/autopilot.

Kebanyakan sekarang banyak menggunakan Whatsapp sebagai platform untuk mendapatkan jualan tidak kira dalam apa jua market perniagaan sekalipun.
Bila dilihat disekeliling kebanyakan mereka yang berniaga sekarang lebih banyak masa diluangkan bersama smartphone dan bila bercakap pon mata kearah smartphone
akibat melayan kerenah pelanggan di whatsapp.

Sebelum kita melanjutkan tajuk Idea perniagaan dari rumah.

Zaman sekarang merupakan zaman penuh dengan pelbagai teknologi yang membantu memudahkan segala urusan perniagaan anda.
Anda boleh lakukan perniagaan dari rumah secara sambilan atau full time bergantung kepada sejauh mana besar market pasaran bisnes anda.
Akibat desakan ekonomi yang makin merunsingkan dan pendapatan yang sedia ada yang tidak mampu menyokong kadar kenaikan barang dan kos sara hidup.

Maka kita boleh lihat ramai yang melakukan perniagaan dari rumah atau parttime bisnes.

Senarai Idea Perniagaan dari rumah yang anda boleh lakukan sekarang adalah :

Bisnes Dropship Malaysia
Dropship merupakan perniagaan yang sangat popular pada hari ini dimana ramai yang telah berjaya meraih pendapatan
dari 3 angka ke 5 angka sebulan dengan hanya menjual produk orang lain tanpa memegang sendiri produk
walaupun ramai yang melakukan perniagaan dropship dari rumah, tapi anda perlukan guide dan bimbingan untuk berjaya dengan perniagaan dropship di malaysia atau di market antarabangsa.

Dapatkan bimbingan dari Pakar Dropship Lokal & International yang menjana lebih 6 Angka Disini –> Jana Pendapatan Melalui Dropship Malaysia

Lihat 28 List dan Syarikat yang menawarkan program Dropship yang anda boleh pilih dan buat survey –> Dropship Company

# 1 – AliExpress.com – Salah satu daripada yang terbaik di luar sana. Kelemahan, kadangkala penghantaran mengambil masa yang lama.

# 2 – DX.com – juga dikenali sebagai Deal Extreme telah wujud selama bertahun-tahun dan mempunyai beberapa produk yang luar biasa yang anda boleh jual dengan margin yang besar.

# 3 – WholesaleCentral.com – Salah satu senarai yang paling komprehensi dan juga percuma🙂

# 4 – FragranceNet – Ini adalah sumber yang besar jika anda sedang mencari untuk menjual minyak wangi dan wangian.

# 5 – Vitabase – satu sumber yang besar untuk membekalkan vitamin untuk produk kulit, kesihatan dan kecantikan.

# 6 – DressLink.com – satu sumber yang besar jika anda merancang untuk menjual pakaian dengan margin yang besar.

# 7 – Tiny Deal – sama seperti DX tetapi anda boleh mencari produk-produk unik juga.

# 8 – Milanoo – pembekal besar pakaian perkahwinan, pakaian prom dan juga cosplay.

# 9 – Dino Direct – Satu lagi sumber hebat bagi produk elektronik.

# 10 – DHgate – Sama dengan banyak pembekal Cina yang lain juga menawarkan tawaran yang menarik.

# 11 – Tmart – Satu lagi sumber yang besar untuk gadget dan hadiah.

# 12 – Geek Buying – Satu sumber yang besar bagi gadget dan teknologi.

# 13 – Lovely Wholesale – Satu sumber hebat untuk mencari pakaian yang unik dan reka bentuk fesyen.

# 14 – China Vision – Satu sumber bagus untuk elektronik murah dan gadget

# 15 – Hinky Import – barang kemas Tibet dan produk Buddha.

# 16 – Focal Price – Laman web ini telah wujud untuk masa yang lama dan bagus untuk gadget dan hadiah.

# 17 – Sammy Dress – Salah satu pembekal dropship untuk pakaian unik dengan grafik HD.

# 18 – Rose Beading – Satu sumber yang besar untuk produk pembuatan barang kemas.

# 19 – Buy Fengshui – Pelbagai produk Fengshui disediakan untuk penghantaran dropship.

# 20 – Born Pretty – Satu sumber yang besar untuk menjual produk kecantikan dan kuku .

# 21 – Au Fragrance Of Paris – produk wangian

# 22 – Honest Green – pembekal produk tenaga hijau dan solar.

# 23 – Complete Medical – lebih 12,000 produk perubatan.

# 24 – Cutting Edge Products – Pelbagai jenis produk pertahanan keselamatan rumah dan diri sendiri.

# 25 – First Aid Product -pembekal alat survival, pertolongan cemas dan kit bantuan bencana.

# 26 – Majalah.com Lokal Dropship Pelbagai

# 27 – Kumoten – Kumoten adalah salah satu dropshipper yang pesat berkembang dan terkemuka di Malaysia dan Asia Tenggara.

# 28 – Yosh.my – Program Jana Wang Dengan Menjual Produk Secara Dropship

Bisnes Affiliate

Affiliate juga adalah salah satu peluang untuk berniaga di rumah. Affiliate menerima komisyen berdasarkan jualan yang dibuat. Komisyen ini biasanya telah ditetapkan oleh pemilik produk. Terdapat banyak program affiliate yang boleh disertai sama ada affiliate produk fizikal ataupun affiliate produk digital seperti ebook.
Untuk pengetahuan anda affiliate marketing di Malaysia lebih menonjol kepada produk Digital dimana kebanyakan owner produk menawarkan sehingga 50% komisen untuk 1 unit yang terjual melalui link affiliate anda.

Bisnes Service berdasarkan kemahiran yang ada

Sebenarnya peluang dizaman moden ini sangat luas dan banyak anda boleh ceburi. Zaman sekarang ramai yang menjalankan dan menawarkan servis berdasarkan kemahiran yang ada di market oversea sebagai contoh anda boleh lihat di laman sesawang Freelancer.com dan juga Upwork.com ramai dari Malaysia yang sertai dalam platform ni untuk mendapatkan job yang dibayar secara USD. Bukan sahaja dari US malah mereka-mereka dari negara-negara lain yang berdaftar di web ini menyediakan job yang mahal dibayar terus ke akaun Paypal anda.

Bisnes Borong Barang dari China

Ini sebanarnya lubuk bisnes yang ramai belum dedahkan kepada umum dimana kebanyakan produk yang terdapat di pasaran malaysia kebanyakannya merupakan import dari China. Kebanyakan seller yang menjual produk dari china selalu mendapat produk yang rare dan unik. pelbagai jenis barangan dari china anda boleh dapat dengan harga borong dan sangat-sangat murah. Anda boleh jual dengan mudah sekiranya tiada pesaing yang ramai. Ini merupakan idea perniagaan dari rumah yang sangat famous dan ramai meniaga barang dari china secara underground.

Part yang paling mencabar dalam bisnes ni adalah susah untuk research mana produk hot yang bakal mendapat permintaan tinggi di Market Malaysia atau International nnti.

Untuk mendapatkan produk yang laku keras anda perlu mahir melakukan research dan validate produk samada mempunyai permintaan dalam pasaran malaysia atau international. Belajar disini bagaimana cara sebenar research produk hot

Itu sahaja perkongsian ikhlas dari saya, hanya untuk membantu anda yang betul-betul memerlukan idea perniagaan dari rumah. Saya mintak perkongsian saya yang Freemium ini anda kongsikan juga kepada rakan-rakan anda yang lain agar mereka juga dapat manfaat ilmu seperti anda.

Saya harapkan sebagai tanda penghargaan perkongsian ini, saya mintak anda boleh tinggalkan komen di bawah.
Anda boleh mencadangkan idea perniagaan dari rumah yang lain sebagai tambahan bg melengkapkan artikel ini.

Saya sangat alu-alukan anda komen dibawah. Sila Share Artikel ini jika bermanfaat

Shopievo – Panduan Jana 5-7 Angka Hanya Melalui Dropship Ecommerce

Shares

SHOPIEVO ECOMMERCE DROPSHIPPING


Shopievo merupakan online course pertama di Malaysia yang membongkarkan sistem dan strategi langkah demi langkah
yang telah bantu kami hasilkan jualan sebanyak RM413,600 atau $94,000 USD dengan dropship produk fizikal di pasaran antarabangsa
dengan menggunakan platform e-commerce Shopify!Sekarang dilancarkan Versi SHOPIEVO 2.0 Dimana Ia lebih padu dan realtime case study.

Tonton Video SHOPIEVO Dibawah

SHOPIEVO 2.0 Art of Dropshipping Ecommerce

Bisnes Ecommerce Website + Dropshipping Real Time Case Study

SHOPIEVO 1.0 Vs SHOPIEVO 2.0

Panduan Shopievo 1.0 kita hanya fokus pada dropship untuk jual ke pasaran antarabangsa sahaja, manakala panduan Shopievo 2.0 ni kita fokus kepada pasaran Malaysia, ( terutamanya bab setup store ), tetapi strategi dan step yang ditunjukkan dalam tu sesuai sangat untuk digunakan ke pasaran antarabangsa sebab kami praktikkan pengalaman & ilmu kami jual di pasaran antarabangsa, kepada pasaran di Malaysia melalui panduan Shopievo 2.0 ini!

Baca Detail Shopievo Disini

SHOPIEVO 2.0 Untuk Pasaran Antarabangsa?

Memang kita kongsi dalam tu berpandukan market Malaysia, tetapi setiap perjalanan yang ditunjukkan dalam panduan 2.0, anda boleh praktikkannya untuk pasaran antarabangsa & contentnya lebih baru & fresh terutamanya topik FacebookTM Ads! Cara pilih niche, cara cari produk hot yang dikongsikan nanti memang datang hasil pengalaman kami buat untuk di pasarkan ke luar negara.

Shopievo 2.0 Bisnes Dropship ECommerce Malaysia

KEJAYAAN STUDENT SHOPIEVO

Lihat Kejayaan Student Shopievo disini

Testimonial Shopievo – Pengakuan Student Shopievo

SHOPIEVO 2.0 testimoni dari pelajar shopievo

SHOPIEVO 2.0 Merupakan Langkah yang patut anda mulakan sekarang.Cuba lihat testimoni SHOPIEVO dibawah..

Shopievo 2 Testimoni Terbaru Dropship Ecommerce

Soalan Kerap Di Tanya Shopievo 2.0 Bisnes Pe Bende Nih?

SHOPIEVO 2.0 FAQ

Baca Disini FAQ Shopievo 2.0 Adakah Sesuai Untuk Anda memulakan Bisnes Dropship Ecommerce Di Malaysia?
Jika Anda Masih Bisnes Menggunakan Whatsapp & PM Baca Sampai Habis..

Sekali lagi nak tanya, apa sebenarnya beza Shopievo 2.0 dengan Shopievo 1.0 ?

Okay.. macam ni.. Panduan Shopievo 1.0 kita hanya fokus pada dropship untuk jual ke pasaran antarabangsa sahaja, manakala panduan Shopievo 2.0 ni kita fokus kepada pasaran Malaysia, ( terutamanya bab setup store ), tetapi strategi dan step yang ditunjukkan dalam tu sesuai sangat untuk digunakan ke pasaran antarabangsa sebab kami praktikkan pengalaman & ilmu kami jual di pasaran antarabangsa, kepada pasaran di Malaysia melalui panduan Shopievo 2.0 ini!

Jadi, saya boleh ikut step dalam Shopievo 2.0 untuk jual di pasaran antarabangsa la kan?

Yup! Memang kita kongsi dalam tu berpandukan market Malaysia, tetapi setiap perjalanan yang ditunjukkan dalam panduan 2.0, anda boleh praktikkannya untuk pasaran antarabangsa & contentnya lebih baru & fresh terutamanya topik FacebookTM Ads!

Cara pilih niche, cara cari produk hot yang dikongsikan nanti memang datang hasil pengalaman kami buat untuk di pasarkan ke luar negara.

Menarik! Kalau macam tu, content 2.0 lebih padu la kan?

Insyaallah lebih padu. Meh sini abam nak bagitau satu rahsia… Anda perlukan kos modal yang besar untuk anda berjaya dalam e-commerce antarabangsa terutamanya bila anda gunakan Facebook ads.

Kos Facebook ads untuk trafik USA dan negara maju lain sangat tinggi jika nak dibandingkan dengan kos Facebook ads untuk trafik Malaysia.

Sebab itulah kami ‘lahirkan’ panduan Shopievo 2.0 ini supaya anda boleh buat untuk market Malaysia terlebih dahulu dengan kos rendah skit dari luar negara, sebelum anda scale bisnes anda ke luar negara dengan teknik dan strategi yang sama kami kongsikan dalam 2.0 ini.

Dengan keuntungan yang anda dapat dari market Malaysia, akan digunakan untuk boomkan jualan anda ke market antarabangsa!

Nice! Okay.. Apa lagi yang menarik dalam panduan 2.0 ini?

Orait.. apa yang menariknya dalam Shopievo 2.0, kali ni anda akan belajar seperti anda tengah coaching dengan kami. Kenapa kami cakap macam tu?

Sebabnya, tutorial video yang kami tunjukkan nanti adalah jenis tutorial real time case study di mana kami akan bawakan anda ke dalam ‘dunia’ kami bermula dari scratch iaitu 0 sales sehingga lah buat jualan RM30K ++ dalam tempoh lebih 2 bulan.

Anda bakal saksikan sendiri result-result yang ada di depan mata anda termasuklah kerugian dan keuntungan yang di alami store eksperimen tersebut!

Dalam tempoh tersebut juga, ada perkara yang anda akan sedang bereksperimen dengan kami di dalam video tutorial tersebut di mana kita akan tunjukkan apa kesan kalau kita buat macam tu dan apa kesan kalau kita buat macam ni.. dan the result is real di depan mata anda nanti!

Saya newbie, sesuai ke belajar dalam Shopievo 2.0 ? Susah tak?

Kami tak nak cakap ia senang ke susah. Tapi apa yang kami fikirkan ketika siapkan semua video tutorial ini adalah kami anggap pelanggan kami datangnya dari usahawan newbie dan juga advance.

Kalau nak ikutkan, belajar apa pun semuanya susah kecuali kalau kita sudah tetapkan azam nak berjaya dan fokus pada pembelajarannya nanti.

Dalam masa yang sama, kami sedaya upaya cuba tunjukkan secara terperinci dalam setiap langkah yang kami kongsikan supaya semua pelajar kami boleh faham apa yang kami ingin sampaikan.

Kesimpulannya, dalam bisnes tiada perkara yang mudah. Kalau ada yang mudah, kami rasa semua usahawan kita dah jadi jutawan. 🙂

Kami tak mahu janjikan ‘bulan dan bintang’, cuma apa yang kami boleh janjikan adalah kami akan cuba sedaya upaya bantu pelajar kami faham dengan apa jua ilmu yang kami kongsikan melalui hampir 100 video tutorial & Alhamdulillah ramai ahli Shopievo 1.0 berjaya buat jualan di store mereka dengan bagus sekali.

Jadi, berapakah modal yang saya perlu ada untuk berjaya?

Bab modal berapa tu terlalu subjektif untuk kami jawab. Sebab ada yang mula dengan modal kecil pun boleh berjaya, ada yang bermula modal besar tapi tak berjaya pun ada.

Jadi, kami lebih suka jawab, ia bergantung pada diri sendiri juga atas kefahaman & kesungguhan anda untuk berjaya. Kalau anda rasa diri anda seorang yang tak kenal erti putus asa, anda sesuai untuk berada dalam bidang ini.

Tapi kalau anda orang yang jenis tak sabar & selalu beri alasan serta salahkan orang lain atas kegagalan anda, kami sangat tidak sarankan anda belajar melalui Shopievo.

Selain itu, jika anda rasa dengan anda dapatkan panduan kami ini hari ini dengan impian anda akan terus jadi kaya esok atau minggu depan, maaf, ini bukan tempat anda.. 🙂

Akhir sekali, jika anda masih berkira-kira untuk dapatkan Shopievo 2.0 sebab anda tengok harga panduan ini yang premium, lagi sekali kami nak minta maaf, kami tak sarankan anda dapatkannya 🙂

Anda Boleh Dapatkan Shopievo Sekarang Sekiranya Anda Ingin bisnes tanpa penat melayan whatsapp & PM!Ini masa untuk anda berubah dan automate bisnes anda lebih advance.

Sy Offer Bonus Khas Tapi Pastikan Anda Beli Melalui Link Affiliate saya.Klik Dibawah segera untuk dapatkan sebelum harga naik!

Saya Nak Dapatkan Sekarang Shopievo 2.0

Pastikan Anda Beli Bukan disebabkan Bonus..
Sebab Bonus yang sy prepare ni bukan untuk dijual..Shopievo 2.0 seriusly sangat-sangat detail dan halus..
Anda boleh lihat walkthrough content disini–>
Dan anda boleh lihat explaination Bonus saya disini–>

Saya Nak Lihat Bonus Terlebih Dahulu
Saya Nak Dapatkan Sekarang Shopievo 2.0