Category Archives for Shopievo 2.0

Shopievo – Panduan Jana 5-7 Angka Hanya Melalui Dropship Ecommerce

Shares

SHOPIEVO ECOMMERCE DROPSHIPPING


Shopievo merupakan online course pertama di Malaysia yang membongkarkan sistem dan strategi langkah demi langkah
yang telah bantu kami hasilkan jualan sebanyak RM413,600 atau $94,000 USD dengan dropship produk fizikal di pasaran antarabangsa
dengan menggunakan platform e-commerce Shopify!Sekarang dilancarkan Versi SHOPIEVO 2.0 Dimana Ia lebih padu dan realtime case study.

Tonton Video SHOPIEVO Dibawah

SHOPIEVO 2.0 Art of Dropshipping Ecommerce

Bisnes Ecommerce Website + Dropshipping Real Time Case Study

SHOPIEVO 1.0 Vs SHOPIEVO 2.0

Panduan Shopievo 1.0 kita hanya fokus pada dropship untuk jual ke pasaran antarabangsa sahaja, manakala panduan Shopievo 2.0 ni kita fokus kepada pasaran Malaysia, ( terutamanya bab setup store ), tetapi strategi dan step yang ditunjukkan dalam tu sesuai sangat untuk digunakan ke pasaran antarabangsa sebab kami praktikkan pengalaman & ilmu kami jual di pasaran antarabangsa, kepada pasaran di Malaysia melalui panduan Shopievo 2.0 ini!

Baca Detail Shopievo Disini

SHOPIEVO 2.0 Untuk Pasaran Antarabangsa?

Memang kita kongsi dalam tu berpandukan market Malaysia, tetapi setiap perjalanan yang ditunjukkan dalam panduan 2.0, anda boleh praktikkannya untuk pasaran antarabangsa & contentnya lebih baru & fresh terutamanya topik FacebookTM Ads! Cara pilih niche, cara cari produk hot yang dikongsikan nanti memang datang hasil pengalaman kami buat untuk di pasarkan ke luar negara.

Shopievo 2.0 Bisnes Dropship ECommerce Malaysia

KEJAYAAN STUDENT SHOPIEVO

Lihat Kejayaan Student Shopievo disini

Testimonial Shopievo – Pengakuan Student Shopievo

SHOPIEVO 2.0 testimoni dari pelajar shopievo

SHOPIEVO 2.0 Merupakan Langkah yang patut anda mulakan sekarang.Cuba lihat testimoni SHOPIEVO dibawah..

Shopievo 2 Testimoni Terbaru Dropship Ecommerce

Soalan Kerap Di Tanya Shopievo 2.0 Bisnes Pe Bende Nih?

SHOPIEVO 2.0 FAQ

Baca Disini FAQ Shopievo 2.0 Adakah Sesuai Untuk Anda memulakan Bisnes Dropship Ecommerce Di Malaysia?
Jika Anda Masih Bisnes Menggunakan Whatsapp & PM Baca Sampai Habis..

Sekali lagi nak tanya, apa sebenarnya beza Shopievo 2.0 dengan Shopievo 1.0 ?

Okay.. macam ni.. Panduan Shopievo 1.0 kita hanya fokus pada dropship untuk jual ke pasaran antarabangsa sahaja, manakala panduan Shopievo 2.0 ni kita fokus kepada pasaran Malaysia, ( terutamanya bab setup store ), tetapi strategi dan step yang ditunjukkan dalam tu sesuai sangat untuk digunakan ke pasaran antarabangsa sebab kami praktikkan pengalaman & ilmu kami jual di pasaran antarabangsa, kepada pasaran di Malaysia melalui panduan Shopievo 2.0 ini!

Jadi, saya boleh ikut step dalam Shopievo 2.0 untuk jual di pasaran antarabangsa la kan?

Yup! Memang kita kongsi dalam tu berpandukan market Malaysia, tetapi setiap perjalanan yang ditunjukkan dalam panduan 2.0, anda boleh praktikkannya untuk pasaran antarabangsa & contentnya lebih baru & fresh terutamanya topik FacebookTM Ads!

Cara pilih niche, cara cari produk hot yang dikongsikan nanti memang datang hasil pengalaman kami buat untuk di pasarkan ke luar negara.

Menarik! Kalau macam tu, content 2.0 lebih padu la kan?

Insyaallah lebih padu. Meh sini abam nak bagitau satu rahsia… Anda perlukan kos modal yang besar untuk anda berjaya dalam e-commerce antarabangsa terutamanya bila anda gunakan Facebook ads.

Kos Facebook ads untuk trafik USA dan negara maju lain sangat tinggi jika nak dibandingkan dengan kos Facebook ads untuk trafik Malaysia.

Sebab itulah kami ‘lahirkan’ panduan Shopievo 2.0 ini supaya anda boleh buat untuk market Malaysia terlebih dahulu dengan kos rendah skit dari luar negara, sebelum anda scale bisnes anda ke luar negara dengan teknik dan strategi yang sama kami kongsikan dalam 2.0 ini.

Dengan keuntungan yang anda dapat dari market Malaysia, akan digunakan untuk boomkan jualan anda ke market antarabangsa!

Nice! Okay.. Apa lagi yang menarik dalam panduan 2.0 ini?

Orait.. apa yang menariknya dalam Shopievo 2.0, kali ni anda akan belajar seperti anda tengah coaching dengan kami. Kenapa kami cakap macam tu?

Sebabnya, tutorial video yang kami tunjukkan nanti adalah jenis tutorial real time case study di mana kami akan bawakan anda ke dalam ‘dunia’ kami bermula dari scratch iaitu 0 sales sehingga lah buat jualan RM30K ++ dalam tempoh lebih 2 bulan.

Anda bakal saksikan sendiri result-result yang ada di depan mata anda termasuklah kerugian dan keuntungan yang di alami store eksperimen tersebut!

Dalam tempoh tersebut juga, ada perkara yang anda akan sedang bereksperimen dengan kami di dalam video tutorial tersebut di mana kita akan tunjukkan apa kesan kalau kita buat macam tu dan apa kesan kalau kita buat macam ni.. dan the result is real di depan mata anda nanti!

Saya newbie, sesuai ke belajar dalam Shopievo 2.0 ? Susah tak?

Kami tak nak cakap ia senang ke susah. Tapi apa yang kami fikirkan ketika siapkan semua video tutorial ini adalah kami anggap pelanggan kami datangnya dari usahawan newbie dan juga advance.

Kalau nak ikutkan, belajar apa pun semuanya susah kecuali kalau kita sudah tetapkan azam nak berjaya dan fokus pada pembelajarannya nanti.

Dalam masa yang sama, kami sedaya upaya cuba tunjukkan secara terperinci dalam setiap langkah yang kami kongsikan supaya semua pelajar kami boleh faham apa yang kami ingin sampaikan.

Kesimpulannya, dalam bisnes tiada perkara yang mudah. Kalau ada yang mudah, kami rasa semua usahawan kita dah jadi jutawan. 🙂

Kami tak mahu janjikan ‘bulan dan bintang’, cuma apa yang kami boleh janjikan adalah kami akan cuba sedaya upaya bantu pelajar kami faham dengan apa jua ilmu yang kami kongsikan melalui hampir 100 video tutorial & Alhamdulillah ramai ahli Shopievo 1.0 berjaya buat jualan di store mereka dengan bagus sekali.

Jadi, berapakah modal yang saya perlu ada untuk berjaya?

Bab modal berapa tu terlalu subjektif untuk kami jawab. Sebab ada yang mula dengan modal kecil pun boleh berjaya, ada yang bermula modal besar tapi tak berjaya pun ada.

Jadi, kami lebih suka jawab, ia bergantung pada diri sendiri juga atas kefahaman & kesungguhan anda untuk berjaya. Kalau anda rasa diri anda seorang yang tak kenal erti putus asa, anda sesuai untuk berada dalam bidang ini.

Tapi kalau anda orang yang jenis tak sabar & selalu beri alasan serta salahkan orang lain atas kegagalan anda, kami sangat tidak sarankan anda belajar melalui Shopievo.

Selain itu, jika anda rasa dengan anda dapatkan panduan kami ini hari ini dengan impian anda akan terus jadi kaya esok atau minggu depan, maaf, ini bukan tempat anda.. 🙂

Akhir sekali, jika anda masih berkira-kira untuk dapatkan Shopievo 2.0 sebab anda tengok harga panduan ini yang premium, lagi sekali kami nak minta maaf, kami tak sarankan anda dapatkannya 🙂

Anda Boleh Dapatkan Shopievo Sekarang Sekiranya Anda Ingin bisnes tanpa penat melayan whatsapp & PM!Ini masa untuk anda berubah dan automate bisnes anda lebih advance.

Sy Offer Bonus Khas Tapi Pastikan Anda Beli Melalui Link Affiliate saya.Klik Dibawah segera untuk dapatkan sebelum harga naik!

Saya Nak Dapatkan Sekarang Shopievo 2.0

Pastikan Anda Beli Bukan disebabkan Bonus..
Sebab Bonus yang sy prepare ni bukan untuk dijual..Shopievo 2.0 seriusly sangat-sangat detail dan halus..
Anda boleh lihat walkthrough content disini–>
Dan anda boleh lihat explaination Bonus saya disini–>

Saya Nak Lihat Bonus Terlebih Dahulu
Saya Nak Dapatkan Sekarang Shopievo 2.0