Join Nazrin & Rashvin 6 Mei 2017 Jam 10 Pagi
Sempena Pelancaran WooXpress - 6hb Mei - 27hb Mei

Pelancaran Terbesar Tahun 2017 Yang Bakal Menjana Anda 4-5 Angka Komisen Dengan Mudah!!

Jana Sehingga RM248.50 Untuk Setiap Jualan & Menangi Hadiah-Hadiah Lumayan Bernilai Lebih RM10,000

Bakal Dilancarkan :
Pada 6 May 2017 - Jam 10 AM

14
Days
19
Hours
14
Minutes
45
Seconds

Formula USD eCommerce & Affiliate AliExpress!

WooXpress - Dua Teknik 'Ohsem' Menjana USD secara Dropship & Affiliate

WooXpress adalah kursus lengkap dan 'step-by-step' yang kami bina untuk mendedahkan bukan satu tetapi dua teknik menjana pendapatan secara online - dropshipping dan affiliate marketing.

Ia juga dipadankan bagi membantu usahawan online yang mempunyai produk sendiri untuk membina empayar online secara international.
Ia dipadankan sesuai untuk level newbie, intermediate dan advance..

Pastinya ini adalah video training yang 100% praktikal dan mudah difahami.WooXpress bakal membantu ramai usahawan Malaysia yang berhasrat untuk menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dalam matawang USD.

  • Panduan mengajar secara lengkap dan praktikal tanpa teori yang merapu
  • Pembinaan website dari 'zero ke hero' menggunakan WordPress
  • Pelajari secara mendalam platform woocommerce (percuma) tanpa melanggan platform shopify secara bulanan.
  • Teknik membina bisnes dropshipping dalam sehari.
  • Teknik membina store Affiliate AliExpress anda dan jana komisen dalam USD dengan menjual produk HOT tak henti-henti!
  • Gunakan teknik Aliexpress ini untuk jana 5X lebih menggunakan eBay, Amazon dan marketplace hebat lain.
  • Bina super-store dengan kombinasi dropshipping + AliExpress affiliate
  • Teknik cari pembeli yang bukan membeli sekali tetapi berkali-kali dari anda!
  • Teknik cari pembeli yang bukan membeli sekali tetapi berkali-kali dari anda!

Bagaimana Anda Akan Menjana Komisen Tinggi Melalui Pelancaran Ini?

  • Produk ini unik dan mengajar bukan 1 tapi 2 teknik menjana income, iaitu melalui eCommerce dan Affiliate Aliexpress. Buyers anda akan 100% berpuas hati dengan ilmu yang mereka akan belajar nanti.
  • Kami akan buat retargeting di Facebook selama sebulan dari tarikh pelancaran. Maksudnya kami akan promote WooXpress kepada trafik anda sepenuh-penuhnya di Facebook selepas mereka melawati website kami. Kelebihannya? Anda tidak akan kehilangan komisen selepas trafik mereka tutup surat jualan kami dan akan menjana lebih banyak sales susulan. Ini adalah kali pertama launch di Malaysia anda akan lihat retargeting level tinggi. Kami hanya nak pastikan trafik anda convert sebaik-baiknya dan tanggung 100% kos retargeting ini.

    Ramai affiliate akan kehilangan trafik selepas mereka tutup surat jualan. Ini bermakna ramai yang tak jana komisen sepenuhnya. Dalam retargeting ini kami akan pastikan prospek/trafik anda melihat WooXpress selama sebulan sampai mereka "terpaksa" beli.
    Ini bermakna anda boleh jana komisen yang lebih tinggi!
  • Hadiah-hadiah lumayan bernilai lebih RM10000 yang mudah dimenangi dengan minimum sales yang rendah.
  • Daily contest - kami akan jalankan contest harian yang boleh dimenangi dengan mudah. Menangi wang tunai bonus setiap hari!
  • Sebagai affiliate kami dalam cabaran ini anda boleh fokus untuk hantar sebanyak boleh trafik ke link affiliate anda...dan kami akan pastikan anda jana komisen paling maksimum dari trafik anda. Itu janji kami!

SALES FUNNEL

Sempena Pelancaran untuk 3 hari pertama anda boleh gunakan KUPONCODE EARLY BIRD untuk promosi Anda

KUPONCODE EARLY BIRD (3 HARI PERTAMA) 10% OFF
"wxearlybird"
TEMPOH SAH 12.00AM 06-05-2017 - 11:59 PM 08-05-2017 

FRONT END - BASIC MEMBERSHIP

RM347(Lifetime)

FRONT END - PRO MEMBERSHIP

RM397(Lifetime)

UPSELL - BASIC/PRO MEMBERSHIP

RM199(Lifetime)



Menangi Hadiah-Hadiah Lumayan Ini!

*Cabaran: 6hb Mei - 27hb Mei

*Jualan Berdasarkan FE Sales

EMAIL SWIPES

Swipe 1

Tajuk :BAKAL DILANCARKAN!! Formula USD eCommerce & Affiliate AliExpress

Body Copy :

Hi {name}..WOOXPRESS - FORMULA USD ECOMMERCE & AFFILIATE ALIEXPRESS AKAN DI BONGKAR SECARA RASMI KEPADA ANDA!

KINI ANDA BOLEH MILIKI BISNES E-COMMERCE ALIEXPRESS

Yang pastinya anda boleh belajar dari Basic - Advanced

Yg dinanti-nanti dah tiba...
Yg ditunggu-tunggu kini dah muncul dengan Membership Area yang Professional...

Ramai yang akan mula bisnes E-Commerce Affiliate

Ramai yang x sabar memiliki Pakej Membership Superb ni......

BAKAL DILANCARKAN 2 HARI LAGI pada:...

>> SABTU,6 MEI 2017 JAM 10 PAGI!....

AKAN DILANCARKAN..
AKAN DIDEDAHKAN...
AKAN DIBONGKARKAN.....

Pakej Video LENGKAP formula USD eCommerce & Affiliate AliExpress

PALING LATEST FORMULA..

Proven Video High Training..

Hanya Follow Langkah Demi Langkah...

Paling Best Ini Product Dari Anak Tempatan Malaysia Gabungan TOP dengan Pakar E-Commerce & Top Vendor & Affiliate JVZOO....

Sekali lagi, berikut adalah tarikh pelancarannya:

>> SABTU,6 MEI 2017 JAM 10 PAGI!

Nantikan kemunculannya..

Ikhlas dari saya
(nama anda)
(link)

Swipe 2

Tajuk : WooXpress Bakal Dilancarkan ESOK!

Body Copy :

Salam hormat {name}..

Seperti yang anda sedia maklum esok akan dilancarkan WooXpress - Formula USD eCommerce & Affiliate AliExpress

Pastinya SUPERB, PROVEN & DARI PAKAR E-COMMERCE & TOP INTERNATIONAL SELLER bakal dilancarkan.

Pakej Video yang sudah sememangnya dinanti-nantikan oleh ramai bisnes owner,bisnes online,produk fizikal atau digital samadaonline atau offline...

Pakej Video High Level Training ini bakal meledakkan bisnes anda ketahap baru dan menaikkan trust seterusnya memantapkan bisnes anda nanti..

Anda bakal belajar dari scratch sampai ke advanced step....

Ini Bakal menjadi revolusi kepada bisnes anda dan yang paling best bisnes anda lebih mantap dan lebih mudah terjual...

Pakej Video yang Seriusly sangat superb yang dimaksudkan adalah:..

WOOXPRESSFormula USD eCommerce & Affiliate AliExpress.

Anda boleh mula mendapatkan pakej Video ini bermula:

>>ESOK, SABTU,6 MEI 2017 TEPAT JAM 10 PAGI!...

Kami akan buka sempena PELANCARAN BESAR-BESARANNYA......

Lihat WOOXPRESS ini menenerusi link ini:
[AFFILIATE LINK]...

Jangan lupa, WOOXPRESS - Formula USD eCommerce & Affiliate AliExpressini akan mula dilancarkan pada:

>>ESOK, SABTU,6 MEI 2017 TEPAT JAM 10 PAGI!

Nantikan pelancarannya!..

Ikhlas dari saya
(nama anda)
(link)

Swipe 3

Tajuk :WooXpress - Dah Lancar!

Body Copy :Salam hormat & Hi {name}..

Seperti yang telah dimaklumkan
Pakej WooXpress-Formula USD eCommerce & Affiliate AliExpress yang Seriusly Terhebat!

yang ditunggu-tunggu akhirnya telah pun dilancarkan..

Pelancaran bermula tepat jam 10 Pagi ini seperti yang telahkami tetapkan.

Kami sudah buka web jualan untuk anda dapatkan dengan harga terendah...

{name} Boleh dapatkan harga early bird disini:
[AFFILIATE LINK ANDA]..

Ini Bakal menjadi revolusi terbaru dan yang paling best bisnes anda lebih mantap dan lebih mudah terjual...

WOOXPRESS - Formula USD eCommerce & Affiliate AliExpress..

Bina E-COmmerce AliExpress Anda Dari Scratch Sekarang!

Kami Gabungkan Keseluruhan Module Terbaik Bermula dari Bina Web - ECommerce - Teknik AliExpress - Fb-ECommerce - Drive Traffic Dengan Software Premium Viral..

Saya pasti anda boleh lakukan dengan mudah tanpa habiskan lagi kos yang tinggi

Disebabkan segala teknik dan flow yang di implement dalam High Learning Course WooXpress ini tak perlukan sebarang kos untuk extension,plugin dan lain-lain....

Anda boleh terus dapatkan early bird melalui lini ini sekarang[AFFILIATE LINK]

Ikhlas dari saya,
(nama anda)
(link)

Swipe 4

Tajuk: Pakar Internet pun Dah Akui dan Terpaksa Join WooXpress!!

Body Copy :
Salam hormat {name}..

Semalam, Rakan saya Rashvin & Nazrin saya baru saja melancarkan PAKEJ HIGH LEVEL TRAINING...

Pakej yang saya maksudkan adalah WooXpress - Formula USD eCommerce & Affiliate AliExpress!..

Sudahkah {name} melihat dan lihat preview video demo?

Kalau belum sila Lihat disini--> [AFFILIATE LINK ANDA]

Pakej WooXpress ini diakui pakar internet marketer di Malaysia dan merupakan satu-satunya Pakej Video yang khusus anda boleh belajar dari A-Z Bagaiamana Membina eCommerce & Affiliate AliExpress...

Ramai Pakar Dah Join & Akui Proven Praktikal dari Coaching ni.....



*********************TESTIMONI*********************
                     AFFENDI HUSSIN - Internet Marketer
*****************************************************Kombinasi panduan WooXpress yg cukup mantap dan padu utk usahawan dan peniaga online expeceli yang masih baru utk memiliki website sendiri dan JIMAT kos ribuan ringgit tanpa upah website designer!

Bygkan 32 video kesemuanya, diterangkan langkah demi langkah dalam berbahasa melayu dan padat dgn pelbagai topik dari A-Z sgt sesuai utk mereka yg masih baru, utk bina website atau kedai online anda dlm masa kurang 5 minit...

Amazing!Yg buat sy nk marah tuan Nazrin ni, kenapa beliau tak wujudkan panduan sebegini 4-5 tahun lepas?

Dulu, sy habiskan berbulan2 lamanya untuk bangunkan kedai online saya yg pertama!

Dun wori kalau anda masih gagal lepas ikuti panduan ni, beliau sgt peramah dan akan bantu anda dlm group support nnt. Pelaburan anda bukan sekadar cedok ilmu beliau, tetapi anda beli dengan tokeynya sekali..

Silap haribulan, blh jadi BFF lagi..Panduan yg sgt direkemenkan! Thumbs up utk tuan Nazrin atas panduan SUPAA mcmni.....


*********************TESTIMONI*********************
          IFFAT SALLEH - Pakar Pemasaran Malaysia
*****************************************************Modul woo tu sgt best, jarang boleh jumpa panduan woocommerve yang lengkap macam tu

Selalunya kalau ada panduan pun, hanya ajar cara setup biasa-biasa je, tetapi yang ni boleh setup sampai jadi PERFECT!

Untuk harga, ianya pelaburan ilmu yang berbaloi. Jika dibandingan dengan kelas yang kena bayar RM500-1000 untuk kelas basic, lebih bagus belajar melalui modul ni.

Terbaik! ni kalau ada markah, saya bagi full mark. Memang superb....


*********************TESTIMONI*********************
            SENSEI YUSOF - Pakar INTERNET MARKETING
*****************************************************Pakej Video Membership WooXpress oleh Tuan Nazrin Amin ini adalah antara yg paling lengkap pernah saya jumpa.

Superb! Dengan jumlah 32 video semuanya, memang antara panduan bina website terbaik.Sangat sesuai utk semua samada newbies atau yang dah lama.

Saya sendiri pun belajar banyak benda dari video-video tersebut terutamanya tentang WooCommerce. Tak banyak panduan tentang WooCommerce utk bina e-commerce website di luar sana.Kepada usahawan2 online (especially yg belum ada website), pastikan anda Grab Pakej Video ini sekarang.

Penerangan langkah demi langkah yg sangat detail utk anda bina website sendiri dgn pantas.Bagi saya anda Wajib dapatkannya, belajar dan Take Action terus.

Highly Recommended dari saya!.....Anda hanya perlu berTINDAK sahaja sekarang
*********************************************

Selepas melihat testimoni-testimoni tidakkah anda terasa bahawa perlu juga sertai program coaching ini...?

Saya pasti anda juga tidak sabar-sabar bukan...

Untuk itu mudah sahaja anda boleh klik link di bawah...[LINK]


Ikhlas dari saya,
(nama anda)
(link)

Swipe  5

Tajuk: Pendapatan 4 ke 5 Angka Sebulan
**************************************************
Hi {Name},

Salam hormat dan salam ceria...

Untuk memiliki pendapatan 4 ke 5 angka dalam USD
setiap bulan bukan sesuatu yang sukar sebenarnya.

Ianya akan jadi sukar jika kita tiada ilmu.

Ini termasuklah perniagaan Affiliate.

Melalui perniagaan Affiliate saya telah menjana
lebih USD5000 setiap bulan.

Apa itu perniagaan Affiliate ?

Perniagaan ini secara kasarnya kita akan memasar dan
menjual produk orang lain.

Atas jualan yang terhasil kita akan mendapat komisyen.

Apa yang bagusnya kita tidak perlu...
- Beli produk dulu
- Simpan stok produk
- Poskan produk

Kita hanya perlu pasarkan dan setiap yang terjual kita
akan terima komisyennya.

Selalunya produknya adalah dalam bentuk digital.

Ada cara mudah untuk terus menjadi pakar dalam
perniagaan Affiliate.

Belajar terus dari pakar yang telah berjaya.

Satu perkara yang perlu anda ingat saya jana income
perniagaan Affiliate dalam USD.

Jadi buat masa sekarang ianya lebih menguntungkan selepas tukaran matawang ke RM dilakukan.

Untuk melihat bagaimana peniagaan Affiliate ini
menjana income lebih USD5000 setiap bulan boleh
terus ke [ LINK ]

Ikhlas dari saya,
(nama anda)
(link)

Swipe 6

Tajuk: Ramai yang telah berjaya perolehi pendapatan lumayan setiap bulan...

Salam hormat, salam ceria buat {Name},

Dalam email kali ini, saya nak kongsikan beberapa testimoni daripada rakan-rakan yang telah sertai...
[LINK]

Mari kita lihat setiap satunya..

.*********************TESTIMONI*********************
                                AFFENDI HUSSIN - Internet Marketer
*****************************************************Kombinasi panduan WooXpress yg cukup mantap dan padu utk usahawan dan peniaga online expeceli yang masih baru utk memiliki website sendiri dan JIMAT kos ribuan ringgit tanpa upah website designer!

Bygkan 32 video kesemuanya, diterangkan langkah demi langkah dalam berbahasa melayu dan padat dgn pelbagai topik dari A-Z sgt sesuai utk mereka yg masih baru, utk bina website atau kedai online anda dlm masa kurang 5 minit...

Amazing!Yg buat sy nk marah tuan Nazrin ni, kenapa beliau tak wujudkan panduan sebegini 4-5 tahun lepas?

Dulu, sy habiskan berbulan2 lamanya untuk bangunkan kedai online saya yg pertama!

Dun wori kalau anda masih gagal lepas ikuti panduan ni, beliau sgt peramah dan akan bantu anda dlm group support nnt. Pelaburan anda bukan sekadar cedok ilmu beliau, tetapi anda beli dengan tokeynya sekali..

Silap haribulan, blh jadi BFF lagi..Panduan yg sgt direkemenkan! Thumbs up utk tuan Nazrin atas panduan SUPAA mcmni..


*********************TESTIMONI*********************
                        IFFAT SALLEH - Pakar Pemasaran Malaysia
*****************************************************Modul woo tu sgt best, jarang boleh jumpa panduan woocommerce yang lengkap macam tu

Selalunya kalau ada panduan pun, hanya ajar cara setup biasa-biasa je, tetapi yang ni boleh setup sampai jadi PERFECT!

Untuk harga, ianya pelaburan ilmu yang berbaloi. Jika dibandingan dengan kelas yang kena bayar RM500-1000 untuk kelas basic, lebih bagus belajar melalui modul ni.

Terbaik! ni kalau ada markah, saya bagi full mark. Memang superb.

*********************TESTIMONI*********************
                    SENSEI YUSOF - Pakar INTERNET MARKETING
*****************************************************Pakej Video WooXpress oleh Tuan Nazrin Amin ini adalah antara yg paling lengkap pernah saya jumpa.Superb!

Dengan jumlah 32 video semuanya, memang antara panduan bina website terbaik.Sangat sesuai utk semua samada newbies atau yang dah lama.

Saya sendiri pun belajar banyak benda dari video-video tersebut terutamanya tentang WooCommerce. Tak banyak panduan tentang WooCommerce utk bina e-commerce website di luar sana.

Kepada usahawan2 online (especially yg belum ada website), pastikan anda Grab Pakej Video ini sekarang.Penerangan langkah demi langkah yg sangat detail utk anda bina website sendiri dgn pantas.

Bagi saya anda Wajib dapatkannya, belajar dan Take Action terus. Highly Recommended dari saya!.....
*********************************************


Anda hanya perlu berTINDAK sahaja sekarang

Selepas melihat testimoni-testimoni tidakkah anda terasa bahawa perlu juga sertai program coaching ini...?

Saya pasti anda juga tidak sabar-sabar bukan...

Untuk itu mudah sahaja anda boleh klik link di bawah...

[LINK]


Ikhlas dari saya,
(nama anda)
(link)

Swipe 7

Tajuk: Pendapatan 4 ke 5 Angka Sebulan
**************************************************
Hi {Name},

Salam hormat dan salam ceria...

Untuk memiliki pendapatan 4 ke 5 angka dalam USD
setiap bulan bukan sesuatu yang sukar sebenarnya.

Ianya akan jadi sukar jika kita tiada ilmu.

Ini termasuklah perniagaan Affiliate.

Melalui perniagaan Affiliate saya telah menjana
lebih USD5000 setiap bulan.

Apa itu perniagaan Affiliate ?

Perniagaan ini secara kasarnya kita akan memasar dan
menjual produk orang lain.

Atas jualan yang terhasil kita akan mendapat komisyen.

Apa yang bagusnya kita tidak perlu...
- Beli produk dulu
- Simpan stok produk
- Poskan produk

Kita hanya perlu pasarkan dan setiap yang terjual kita
akan terima komisyennya.

Selalunya produknya adalah dalam bentuk digital.

Ada cara mudah untuk terus menjadi pakar dalam
perniagaan Affiliate.

Belajar terus dari pakar yang telah berjaya.

Satu perkara yang perlu anda ingat saya jana income
perniagaan Affiliate dalam USD.

Jadi buat masa sekarang ianya lebihmenguntungkan selepas
tukaran matawang ke RM dilakukan.

Untuk melihat bagaimana peniagaan Affiliate ini
menjana income lebih USD5000 setiap bulan boleh
terus ke [ LINK ]


Ikhlas dari saya,
(nama anda)
(link)

BANNERS PROMOTIONS

Sila replace "XXXXXX" dengan link URL Affiliate Anda

VIDEO DEMO PROMOTION