Sale!

Panduan Cara Research Produk Hot & Secret Tools

Rated 4.83 out of 5 based on 40 customer ratings
(40 customer reviews)

RM297.00 RM147.00

40 reviews for Panduan Cara Research Produk Hot & Secret Tools

  1. Rated 5 out of 5

    IM Fathna

    Teknik yg dikongsi lain macam beb..mana nak dapat tutorial yg power macam ni dan harga yg xsepatutnya dgn nilai serta pakej lengkap.Mudah faham dan boleh apply terus.Jangan cuba nak habiskan ribuan ringgit kat luar sana sebelum dapatkan panduan ni.Serius beb..korang x caya korang pegi la leburkan duit kat lua sana nanti yg belum tentu dapat mcm dlm panduan ni.10 bintang aku bagi

  2. Rated 5 out of 5

    Razaki

    Teknik memang seriusly superb…susah nk cari panduan yg halus dan headshot produk hot..sepatutnya produk ni tuan jual RM500 ++ sebab ni sgt menjimat masa dan mudah faham..

  3. Rated 5 out of 5

    Yana

    Wajib beli…tool yg ohsem dan teknik rare byk dlm ni…pastinya ramai belum.pakai teknik yg dikongsi dlm panduan research produk hot ni…terima kasih…sy amat berpuas hati

  4. Rated 5 out of 5

    norazhaninorzaman

    spyprofit ni mmg membantu sngt2 sy utk cari hot2 product dlm market worldwide & local, tak terfikir pon rupanya mudah jer nak tau product sesuatu product tu ada demand ke tak dalam market, lepas tgk video dari spyprofit ni semua terjawab, n senang betul buat duit.

  5. Rated 4 out of 5

    Redhuan Hezany Che Ramli

    Saya dah tengok video SpyProfit ni. Boleh bagi 4 star. Sangat lengkap dan terlalu detail. Penerangan juga sangat jelas. Insyaallah ilmu yang Tuan Nazrin kongsikan di dalam SpyProfit boleh membantu ramai Usahawan Online.

  6. Rated 5 out of 5

    Abanglong Azmi

    Sebelum buat ecomm anda wajip dapatkan Spyprofit ni dulu. Cara untuk cari niche dan produk hot memang superb. Tools yang diberikan simple tapi power. Fully recommended dari Abanglong. Sesuai untuk newbie even yang dah biasa buat ecommm. Grab terus sekarang!

  7. Rated 5 out of 5

    sulhi radi

    spyprofit ni memang power..untuk newbie macam saya,kalau masih kabur nak buat bisnes apa,spyprofit ni sangat membantu..video dari Tuan Nazrin sangat senang difahami.. langkah dan cara dalam spyprofit ni simple,tapi impaknya besar. terbaik!boleh bagi 5 bintang. rugi kalau tak dapat spyprofit ni

  8. Rated 5 out of 5

    hariz zaim

    Ilmu spyprofit tuan nazrin amin sangat bermanfaat dan sgt lengkap bagi yg newbie mcm saya yg masih tercari2 produk untuk dipasarkan. Penerangan tuan nazrin amin juga sgt jelas dan mudah difahami ,mudah ja nk research samada produk tu ada demand ka x.. serius x rugi dapatkan spyprofit

  9. Rated 5 out of 5

    NORASYIKIN SIRUN

    Spyprofit sangat padat dan penerangan jelas untuk mencari niche dn hot product. 11 video + 2 bonus premium memang berbaloi bagi sesiapa yang berjinak dgn dunia e-commerce. Grab Spyprofit ni! Rugi jika terlepas ilmu Tuan Nazrin Amin ni. Fully recommended!!

  10. Rated 5 out of 5

    Faizal Yahaya

    SpyProfit guna kaedah semantic search iaitu gabungan beberapa kaedah untuk pastikan sahih produk tu ada permintaan, betul terbukti ada jualan, terbukti dengan rekod jualan 3 bulan terdahulu bahkan 7 hari sebelumnya — WoW!! Seller boleh dipercayai dengan statistik rekod jualannya. Statistik tuan puan – saya maksudkan proven data. Mana nak tahu semua ni? Nak selidik sendiri? Selidiklah. Tanpa proper guide, anda akan bazir masa. Jika tukar ke nilai wang, saya kata SpyProfit betul berbaloi dimiliki.

  11. Rated 5 out of 5

    Herda

    Kepada sesiapa yang masih tercari-cari hot niche yang nak di jual, blur nak jual apa, tak tau macam mana nak cari hot niche, inilah panduan yang perlu anda dapatkan. Saya boleh kata di Malaysia ni, masih tiada lagi panduan yang mengajar kita mendapatkan hot-hot niche. Yang banyak kita jumpa adalah panduan facebook ads. Tapi dengan adanya panduan yang dibuat oleh tuan Nazrin Amin ni, anda semua dah tak perlu pening-pening fikir nak jual apa. Tak perlu buang duit test produk apa yang laku. Semuanya ada di ajar di dalam panduan ni.

  12. Rated 5 out of 5

    hafidz

    Video spyprofit sangat berbaloi tuk ditonton sbb bg org yg mcm sy yg ketandusan idea nk create produk hot wlaupun da cuba search dgn cara yg biasa yg org lain bt jgk, so susah nk dpt . tp teknik spyprofit ini tlh bg klainan dan dunia baru tuk org yg nk mula mnjual ssuatu produk, jd teknik spyprofit ni senang krna dilengkapi analisis data lgkap, tnggu nk hit & split test & cri trget audience je.

  13. Rated 4 out of 5

    Zakie Zamani

    Sesuai bagi nak startup bisnes atau memang dah berbisnes. Kalau nak tau apa nak dijual kat orang, nak tau apa produk dah validate. tak payah nak validate sendiri. boleh tengok dah apa produk boleh dijual kat market dalam atau luar negara. tak payah pening kepala nak cari market celah mana. dalam spyprofit ada tunjuk. follow je teknik ditunjuk yang umpama follow kelas harga sampai beribu.tak payah buang masa. jimat dah dengan spyprofit ni. tu pun kalau rajin tengok video yang sangat detail. wajib ada. 4 markah pasal suara author yang manja 😅. kena kuat sikit volume.

  14. Rated 5 out of 5

    Mohd Nakhaie

    Ada pelbagai tools dan method spy yang Tuan Nazrin reveal secara terperinci dalam panduan ni. Saya belajar banyak method spy baru dalam panduan ini.

    Kalau anda newbie dan bertanya di fb bagaimana nak tau sesuatu produk itu hot, saya pasti tiada orang akan menjawab soalan anda. Tetapi didalam panduan ini, anda akan belajar cara untuk mencari.

    Tiada link affiliate dan tiada paksaan dalam review ini. Sebab? Saya sangat amaze dengan kualiti panduan dan appreciate usaha Tuan Nazrin menerbitkan panduan ini (jarang jumpa dah sekarang panduan yang sangat padat dan ada kualiti).. Jadi saya amat sarankan anda dapatkan panduan ini.

  15. Rated 5 out of 5

    Veronica chendang

    Video panduan ini memang TERBAIK dan kepada newbies atau sesiapa saja yang buat bisnes online atau sebagai Affiliate sebelum mempromosikan sebarang produk harus RESEARCH dahulu.
    Memang saya sendiri pun ada guna beberapa Tools untuk Keyword Niche tetapi selepas tngk review video ini saya rasa banyak yang saya temui apa yang terkurang selama ini.
    Terima kasih tuan Nazrin sebab berkongsi ilmu yang berguna.

  16. Rated 4 out of 5

    Amar Musleh

    Dah habis tonton keseluruhan video panduan SpyProfit dari tuan Nazrin.
    Berbanyak terima kasih kepada dia sbb berjaya buat panduan yang mmg mudah dan senang tuk difahami, tak terlalu complicated dan amat praktikal.

    Sebagai dropshipper panduan ni memang amat sgt2 membantu, ia start dari basic research hingga ke advanced part.

    Yang paling syok adalah part Amazon Research tu.
    Sebab selama ni saya tak pernah tahu ada tool yang dapat korek data-data dari Amazon yang tuan Nazrin tunjukkan, FREE pulak tu.

    Saya rasa panduan ini amat berbaloi untuk mereka yang tercari2 produk hot dan trending masa kini, samada buat dropship dalam ataupun luar negara..
    Mana2 yang plan nak pi China cari2 produk hot tu, better start dengan praktiskan panduan ni dulu.

  17. Rated 5 out of 5

    Moza

    Cepat Dan Superb Teknik ni. Memang tak sangka. Yang mana Biasa BERebay. atau pilih produk untuk dijual e-commerce anda. Panduan yang lengkap ni WAJIB anda milik. Sekarang saya tengok praktikal untuk saya berEbay. TQ Tuan Nazrin.

  18. Rated 5 out of 5

    imi

    Spyprofit ni sangat awesome,dalam panduan ni detail kita boleh tahu produk apa yang ada demand tinggi,very recomended..terbaik..

  19. Rated 5 out of 5

    Nik syukrie

    Video dgn penerangan yang jelas dan detail. Step by step dibongkarkan untuk mudahkan pencarian produk hot dan yang boleh terjual. Sesuai untuk usahawan yang tercari2 cara utk dptkan hot produk. Sangat-sangat disugest utk dptkan spyprofit sebelum mulakan perniagaan anda

  20. Rated 5 out of 5

    Qyla Aqilah

    Sangat RECOMMENDED!!!!
    .
    Panduan SPYPROFIT ni sgt awesome & fantastic sbb Tuan Nazrin Amin dh bongkarkan cara yg sgt mudah utk anda yg spy demand yg hot dlm market…siap kasi SECRET tools lg…
    .
    Apa yg Tuan Nazrin kasi ni from beginner to advance…senang nak faham sbb semuanya step by step…
    .
    Terkejut saya!!! Harga yg beliau kasi ni sgt MURAH… Saya rate more than RM500 sbb ia sgt PREMIUM…
    .
    Kat luar sana, kena byr dlm RMXXXX amount lg tau utk ilmu ini…RESEARCH sgt penting in business…
    .
    GRAB IT NOW!!! Sangat BERBALOI…

  21. Rated 5 out of 5

    ahmad sulhi

    spyprofit power sungguh…guna yg software free je utk spy produk ape yg hot,niche mana yg paling ramai dpt sambutan..boleh spy web jgk..memang power

  22. Rated 5 out of 5

    zaki

    Saya rasa ramai yang belajar tentang cara marketing, cara close sale, cara copywriting sampai terlupa belajar macam mana nak cari produk yang betul2 di perlukan prospek (Padahal benda ni adalah salah satu benda yang terawal kene buat research).

    tak guna kalau marketing anda power, copywriting meleleh, close sale anda cun kalau produk yang di jual tu tak diperlukan oleh prospek anda. Sebab tu ramai yang failed berniaga online ni, sebab menjual produk yang salah.

    dan beberapa hari yang lepas saya dah tengok siri panduan dari Tuan Nazrin Amin,

    Dulu nak jual produk ikut “Selera” sendiri.. sekarang selepas follow panduan barulah paham cara betul research produk yang betul2 ada demand, ada data, bukan asal suka je..

    Insha Allah, kalau produk dah betul + audience dah targeted = $$$$

    Good job tuan Nazrin Amin

  23. Rated 5 out of 5

    wan samsul

    assalamualaikum semua..baru je habis tengok full video panduan spyprofit..memang powerlah video nie…memang amat membantu bagi newbies macam saya untuk mencari product yg betul2 laku..hehehe..saye ingat susah nak buat research tentang product yg laku dijual..rupanya mudah je..😅😅😅..tq lah kepada tuan nazrin kerana bagi peluang kat saye mendapatkan panduan nie…saya juga suggest kepada kawan2 yg belum mendapatkan panduan nie…sila dapatkan segera…supaya tak stuck bila tak tahu nak jual apa…alhamdulilah sekarang saya dah ade idea nak jual apa kat web e-commerce saye..tq tuan nazrin…

  24. Rated 5 out of 5

    Bro Zack Zaffron

    Panduan KHAS kepada ecommerce player tak kira yang guna Shopify, WooCommerce atau lain2.

    Benda paling pening time nak start waktu nak pilih niche, nak masuk market apa. Memang blur, Spy Profit ajar macamana nak jenguk niche-niche yang proven berjaya dan apa indicator yang perlu masa nak pilih niche nie.

    Then, second pening bila nak cari produk, sbb byk sgt produk di pasaran. Mana satu yg boleh jual ni? Ok ke tak? Kadang-kadang jumpa, kita jer rasa best time test produk, tak jalan plak. BURN BYK DUIT bila buat test ni. So, kena cari produk yang PROVEN. Abis kat mana nak kena SPY.

    SPY PROFIT ajar spy guna latest and free tools, dekat 5 WEBSITE yang utama. Ni pon dah muntah dah jumpa barang. Kang lagi pening nak cari supplier. Satu tools tu belum pernah lagi saya jumpa mana-mana sifu ajar. Ada tools yang disimpan khas untuk group premium dan memang diorang tak bawak keluar atau bagitau pon. Akhirnya bocor kat SPY Profit ni.

    Terperanjat juga, ada chrome extension yang percuma untuk estimate sale dia berapa. So, boleh jangka la berapa sale die per month. Bukan setakat tu, boleh juga track produk-produk yang berkaitan. Guna tools je. Tak yah pening, nak bukak satu-satu. Research memang PENTING tp kalo sapa yang buat parttime, MASA lagi PENTING. Tools ni boleh jimatkan masa untuk cari produk-produk yang hampir sama dalam satu-satu niche. Kalo web app, mau kena bayar monthly USD 49, ada chrome extension untuk spy, harga range dari USD 49 – USD 197.

    Salah satu benda yang penting dalam research adalah kajian kepada pesaing-pesaing atau COMPETITOR. Saya bayar RM9++ untuk belajar research ini dan kalau di luar negara, satu-satu research yang lengkap akan dijual dengan harga LEBIH drp USD 100 untuk satu NICHE. Kalo nak test 3-4 product lain-lain niche. Dah berapa. Ada 2 video yang terangkan, ada 4 website penting yang ditunjukkan. Dan ini bertepatan dengan kelas yang mahal saya masuk untuk belajar research ini. Dan tambahan ilmu baru untuk saya untuk spy link yang digunakan oleh pesaing. Hanya tambah satu simbol je leh dapat dah data. Harus masuk ke template research saya. Sebab RESEARCH ni SUSAH, sapa-sapa yang main ECOMMERCE/SHOPIFY/WOOCOMMERCE takkan REVEAL store mereka. Gila ko, research ni kalo buat detail, hampir seminggu kalau FULL TIME buat. Tu belum lagi BERAPA byk duit habis test product n so on la.

    Bkn senang nak senang beb. Tp dapat lubuk, diorang senyum je. Buat fullfillment je. haha

    Salah satu isu terbesar dalam eccomerce bila masuk market luar negara terutama US adalah barang sampai lambat. Terima kasih kepada SPY Profit sebab bgtau RAHSIA ni. Customer makin cerdik dan kita boleh rugi bila diaorang refund sbb kita akan ada chargeback daripada Payment Gateway.

    SPY profit sesuai kepada newbie dan juga intermediate eccoomerce player. Kepada sesiapa yang nak beli SHOPIEVO 2.0, sangat patut dapatkan sekali SPY Profit untuk ilmu tambahan. Ibarat buku rujukan tambahan la sbb die PERFECT FIT dengan SHOPIEVO 2.0.Saya berani cakap sbb saya dapat SHOPIEVO 2.0 sebelum lauching lagi. Saya tak kata anda boleh boleh buat duit dengan mudah, tetapi dapat menambah peluang untuk jumpa WINNING PRODUCT and MINIMIZE kan cost BURN DUIT bila test produk.

    Recommended kepada yang SERIUS nak main market luar negara. Kalau tak serius, tak payah bazir duit beli. Ini review ikhlas dari saya. Saya marathon tgk video,setiap minit sy go through. Ambil nota and try step. Yang saya tak test adalah time SPY competitor sbb saya dah buat dah sebelum ini but saya still go through untuk dapatkan nota emas yang penting.

    Ni bukan panduan yang COPY PASTE dr mana-mana buku, tetapi dari REAL ECOM PLAYER. Datang dari pengalaman bro Nazrin Amin. So, bro ni dah bentangkan jalan daripada sesat jalan jauh2. Untuk research product la. Sbb ni antara bahagian penting sebelum mula main ECOMMERCE ni.

  25. Rated 5 out of 5

    Nasir

    BERASAPPPP!!
    Muntah tengok video!
    .
    Kalo tak pandai lagi pilih produk, tak tahu lah. Sbbnya video tu superdetail ajar utk pilih produk jer. Dan produk2 yg dipilih tu mmg hot demand.
    .
    So kita xperlu buang duit buang masa dok cuba2 produk yg tak tentu lg ada hot demand atau tak.
    .
    Sbenarnya, ni la teknik2 yg otai2 buat utk jual brg yg dpt sambutan, dan dorg taknak pun bgtau org lain. Tp tuan bongkar abis, telanjang. Haha.
    .
    Terima kasih buat produk yg bagus ni, kipidap!
    .
    Tak rugi lgsg beli produk brkualiti mcmni tuan. Malah trus bley merempit trus buat duit.
    .
    Nasihat sy, jangan bertangguh! Beli Spyprofit dan terus buat! Ajak kawan2 skali beli.
    .
    Founder, AdwordsMafia.com

  26. Rated 5 out of 5

    MalekS Md Som

    Ingatkan SpyProfit ini panduan biasa2 je. Ye la, setakat nak research produk hot, boleh je search dekat fb, ebay, aliexpress, amazon dll. Tapi saya silap, makin lama saya tgk video itu, makin banyak benda baru saya belajar. Segala web-web & extension freemium semua keluar.

    Sebelum ini saya ada beli software utk spy dgn harga USD, rupanya ada je yang free boleh guna tapi saya tak tahu. Adeh! terasa rugi di situ. Yang lagi best, boleh tahu negara mana yang hot buyer utk sesuatu produk itu. So, boleh terus target negara itu bila buat iklan nanti. Tak perlu split test lagi. Fuh~

    Panduan ini sgt2 sesuai utk mereka yg nak spy sedalam-dalam info tentang pesaing dan dapatkan betul2 produk hot & trending terkini. Nak jimatkan masa & duit iklan utk split test tapi mahukan produk hot yg senang di jual dan buat untung.

    Tq bro Nazrin 🙂

  27. Rated 5 out of 5

    Raziel Raphael

    TAK BERBALOI!
    .
    Ya harga dengan value memang tak berbaloi. Tuan Nazrin, Telah bogelkan teknik yang paling simple dan relevan dalam industry eCom Dengan harga yang tidak masuk akal!
    .
    Tak sangka sungguh Harganya begitu rendah Dengan value yang Cukup padat dan memberangsangkan. Ohsem!
    .
    Sekiranya anda hendak validate, Mencari info tentang competitor anda, SPYPROFIT solusinya. Sangat mudah dan newbie friendly.
    .
    Kandungan 11 Video Informasi + 2 Video bonus boleh dikatakan Cukup padat Bukan sahaja untuk newbie Tapi juga kepada para eCom players.
    .
    RS Sarankan anda untuk grab tawaran SPYPROFIT ni Selagi Harganya rendah dam juga Sekirannya anda nak memudahkan dan menjimatkan masa untuk validate sesuatu Produk atau niche.
    .
    Jangan berlengah lagi,
    SPYPROFIT…
    Super Power Yooo….

  28. Rated 5 out of 5

    MalekS Md Som

    Ingatkan SpyProfit ini panduan biasa2 je. Ye la, setakat nak research produk hot, boleh je search dekat fb, ebay, aliexpress, amazon dll. Tapi saya silap, makin lama saya tgk video itu, makin banyak benda baru saya belajar. Segala web-web & extension2 freemium semua keluar.

    Sebelum ini saya ada beli software utk spy dgn harga USD, rupanya ada je yang free boleh guna tapi saya tak tahu. Adeh! terasa rugi di situ. Yang lagi best, boleh tahu negara mana yang hot buyer utk sesuatu produk itu. So, boleh terus target negara itu bila buat iklan nanti. Tak perlu split test lagi. Fuh~

    Panduan ini sgt2 sesuai utk mereka yg nak spy sedalam-dalam info tentang pesaing dan dapatkan betul2 produk hot & trending terkini. Nak jimatkan masa & duit iklan utk split test tapi mahukan produk hot yg senang di jual dan buat untung.

  29. Rated 5 out of 5

    Sweetie

    Salam Sejahtera. Terima kasih Tuan Nazrin diatas panduan video yang dikongsikan berkenaan Spy Profit. Ianya sangat membantu dalam membuka minda saya dimana banyak perkongsian berkenaan macam mana untuk mencari niche yang boleh dijual dipasaran international dan bagaimana untuk spy persaing serta cara untuk meletakkan harga yang sepatutnya… tambahan pula bonus yang mengancam iaitu lubuk supplier. Semoga TUHAN murahkan rezeki tuan.

    Ikhlas,
    Caroline Julis

    #BisnesDiMudahMy
    #CJ

  30. Rated 5 out of 5

    Affiq Fadzil

    Seriously tak sangka bro Nazrin Amin sanggup explain detail giler2 step by step teknik cari niche hot, kemudian scan produk hot killer pulak lagi, siap ajar cara nak tiruvasi ayat2 power untuk buat ayat penerangan produk di salespage ecomm! Ish, tak effect bisnes bro ke kalau ramai dah pandai nanti?? Superb! Penerangan yang sangat detail, dan yang best tu semua teknik yang tuan ajar semuanya bukan main agak-agak, semuanya ada tools/apps/resources tersendiri.
    .
    Paling saya suka bila saya sendiri try guna salah satu tools yang tuan rekemen dalam video SpyProfit 9 iaitu Niche MiXXX, tools ni dah la free, pastu takpening2 lagi dah nak buat cari manual cari contoh ayat, gambar dan video produk yang high demand dalam Facebook, guna tools ni memudahkan kerja, jimat masa
    .
    Lagi satu yang saya suka kat video bonus, tuan tunjuk resources kat mana nak cari contoh copywriting/ayat jualan yang power2 dari expert dan explain formula perkataan yang perlu ada untuk terangkan produk fizikal dalam salespage ecomm kita utk tarik minat prospek tak fikir panjang nak buat pembelian. Very valuable.
    .
    Overall saya bagi 5 BINTANG! Siapa yang nak start bisnes produk fizikal ecommerce, nak main market international (ye la USD kau! darab 4 duit kita!) WAJIB tonton semua video SpyProfit ini dulu. Korang dapat jimat masa, jimat duit dari terbakar sebab salah beli stok yang tak laku. Terima kasih tuan Nazrin Amin. Tahniah atas penghasilan video tutorial yang sangat-sangat-sangat membantu ni. AWESOME!

  31. Rated 4 out of 5

    Rozan

    “Saya sangat-sangat bersyukur kerana bertemu dengan video ni. Untuk mereka yang masih tercari-cari niche
    yang sesuai untuk memulakan business online, video ini memang sangat membantu. Penerangan “step by step”
    di dalam Video sangat lengkap kerana fokusnya hanya kepada mencari dan menganalisis niche yang sesuai
    yang dapat membawa keuntungan kepada peniaga online insyaallah. Tool-tool yang di cadangkan untuk kajian niche
    dan tip-tip yang diberikan memang sangat membantu. Video ini juga menerangkan bagaimana kita hendak menganalisis web page
    pesaing kita supaya dapat dijadikan panduan kepada kita. Kesimpulanya, untuk mereka yang masih belum tahu atau dapat niche yang sesuai, memiliki video ini adalah satu kemestian”.

  32. Rated 4 out of 5

    Syahmi Amin

    Saya baru tengok sekali lalu je SpyProfit ni..

    Tapi apa yang saya dapat simpulkan SpyProfit ni ajar dengan begitu detail cara buat market research & validation.

    Bahkan kita boleh spy produk yang dijual oleh jerung-jerung besar melalui eBay, Amazon dan top web e-commerce.

    Tu belum kira lagi tools yang power untuk kaji market, mana nak cari suppliers, tempat untuk cari idea tulis copywriting dan banyak lagi benda yang tak ada dalam panduan lain!

    So, panduan ni sangat-sangat sesuai untuk level newbie mahupun otai

  33. Rated 4 out of 5

    Abey Dos

    Salam semua.
    Saya dh go through semua video dlm SpyProfit ni. Terdapat lebih dari 6 method atau platform tool yg telah didedahkn utk digunakan dalam mencari & membuat prediction utk mengenal pasti trend dan hot product dalam market antarabangsa.
    Kebnyakkan method/tool yang didedahkan boleh digunakan tanpa perlu membayar. Bermula dgn risiko yg rendah tanpa perlu melanggan apa2. Anda jgk dpt membuat analisa terhadap web2 pesaing yg telah menjual product yg hot. Membantu dalam memdapatkan idea bagaimana cara pesaing memasarkn product2 mereka dan kepada siapa ia dipasarkan.
    Kepada player2 market international mcm ebay or web ecommerce sndiri, ape yang didedahkan dalam SpyProfit ini boleh dijadikan sebagai salah satu method utk membantu anda dlm membuat market research dan 1st stage product validation. Amat membantu.

  34. Rated 4 out of 5

    Ahmad

    Produk spyprofit ini memang sesuatu yang berlainan di pasaran tempatan. Kepada yang sudah jemu dengan produk-produk hype yang disulam dengan kata-kata manis copywriting, produk ini mungkin akan memeranjatkan anda. Secara keseluruhan, penyampaian yang disampaikan adalah sangat memuaskan. Kandungan yang disampaikan memang lain dari yang lain dan memang cukup membantu dalam kajian bagi mendapatkan produk untuk dijual untuk projek ecommerce anda. Kepada yang dah biasa buat ecommerce, tapi sambutan kurang membanggakan, saya yakin produk ini adalah solusinya. begitu juga dengan level newbie dan juga intermediate. Secara keseluruhannya memang saya berpuas hati dan pastinya ianya amat berguna untuk projek ecommerce 2018 saya nanti.

  35. Rated 5 out of 5

    Mustakim

    Spyprofit ni mmg terbaik! Sngt membantu sy dalam bab validation produk untuk bisnes ecommerce sy. Mmg xsangka pulak ada cara senang untuk validation produk ni. Lepas tu siap boleh spy competitor punya customer datang dari mana, lagi memudahkan sy untuk membuat fb ads tanpa perlu pening2 nak validate dari segi demographic. Bagi saya , sesiapa yang nak mula dalam bidang bisnes ecommerce dan tak nak rugi modal beratus n beribu ringgit hanya untuk validate produk, mmg wajib dapatkan spyprofit!

  36. Rated 5 out of 5

    Afnan

    Saya really suggest Spyprofit, Kalau anda yang jenis malas nak fikir niche apa yang best nak jual.

    Dalam video tu sendiri dah reveal beberapa products hot and viral sepanjang 2017

    Malah, vidoe ini bukan hanya tunjukkan cara spy product hot malah cari sampai lubang cacing harga paling murah untuk niche yang anda dah pilih.

    Anda follow jer step by step.
    Dapatkan niche yang best.

    Booom! Anda boleh mula jana sales.

  37. Rated 5 out of 5

    Muhaimin Sakirin

    Video sangat padu! Hanya dengan tools rahsia yang di share dalam video ni dah boleh bantu newbie dalam start up untuk mendapatkan produk yang laku keras untuk market international, sangat recommend untuk korang semua dapatakan video ni untuk dapatkan 4 ” lubuk ” yang di share dalam video ni beserta 4 ” tools rahsia ” yang diguna pakai bagi mencari produk hot.

  38. Rated 5 out of 5

    Fatimah

    penerangan yg diberikan oleh tuanpenerangan yg diberikan oleh tuan nazrin sangat detail dan dengan Spyprofit sangat membantu untuk mencari top selling niche product lebih cepat dan efektif tanpa menghabiskan masa membuat research sendiri. Ilmu yang diberikan oleh Tuan Nazrin sangat lengkap dan boleh membantu usahawan online untuk berjayanazrin sangat detail dan dengan Spyprofit sangat membantu untuk mencari top selling niche product lebih cepat dan efektif tanpa menghabiskan masa membuat research sendiri. Ilmu yang diberikan oleh Tuan Nazrin sangat lengkap dan boleh membantu usahawan online untuk berjaya

  39. Rated 5 out of 5

    Soffie

    Nak mulakan bisnes bukannya mudah. Lebih-labih lagi pemilihan produk dan segmen market. Kalau tersilap langkah, kemungkinan akan tanggung rugi yg besar.

    Tapi, kalau ada yang tanya saya panduan yang boleh tunjuk shortcut pemilihan segmen market (niche) dan produk yang laris di pasaran, saya amat sarankan untuk tonton SpyProfit.

    Panduan video SpyProfit amat bagus untuk bakal-bakal usahawan yang baru nak mula berniaga. Dan panduan ini juga sangat-sangat sesuai untuk usahawan sedia ada yang tercari-cari idea dalam mencari “Winning Prodict” untuk dijual sama ada melalui media sosial atau webstore. Tak perlu lagi nak leburkan duit untuk cari winning produk. Follow jer step dalam panduan video ni.

    Ada 11 video semuanya dalam panduan ini. Penerangan step by step yang amat jelas oleh Tuan Nazrin memudahkan lagi proses pembelajaran. Torbaek Tuan Nazrin

  40. Rated 5 out of 5

    hairul ezzam

    Saya dah tengok panduan video spyprofit ini.Sebenarnya panduan ini memang sangat berbaloi untuk di tonton dan di pelajari kerana ia memberi maklumat yang jelas kepada peniaga-peniaga online di sana tentang teknik dan panduan yang betul bagaimana hendak menjual dalam online dengan menggunakan tools yang bermanfaat dan berbaloi.

    Sebab dalam menjual produk hendaklah perniaga-perniaga menjual produk yang ada permintaan (bukan produk yang perniaga suka) supaya produk senang di jual di pasaran online yang terbuka luas.

    Anda boleh mengurangkan risiko apabila berniaga di online dengan menggunakan ilmu dan teknik yang ada dalam panduan ini.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…