Siapa Nazrin Amin??

From Zero to Automation Website

Nazrin Amin merupakan seorang Graduate Dalam Bidang Teknologi Maklumat(Degree in Computer Science), full-time explorer dan Internet Marketer dan juga suka explorer teknik-teknik terbaru pemasaran

Kepakaran beliau ialah "Bagaimana Menggunakan Internet & Laptop" untuk menghasilkan pendapatan di internet dan sanggup invest untuk dapatkan teknik dan strategi terkini(Advance) dalam ilmu pemasaran secara Online.

Beliau terkenal dengan Membina Website Conversion menggunakan platform wordpress dan mampu menjadikan website bergerak secara Automation tanpa berada di hadapan laptop/PC.

Beliau mampu Guide anda menggabungkan bisnes secara Offline kepada Online.Beliau sangat benci kepada orang yang cepat give up dan tak sanggup invest untuk mendapatkanilmu pemasaran online.

Servis dan sharing dari beliau bukan untuk mereka yang sudah expert dan sudah stabil buat duit 5-6 angka sebulan, tapi untuk mereka yang teringin nak ada tambahan pendapatan sampingan dan mahu mula berniaga onlinemelalui step-by-step mengikut funnel beliau..

  • Dah sertai pelbagai seminar yang mahal tapi belum dapat 1 sen dari internet?
  • Dah abis modal untuk fb ads tapi tiada ROI?